Wizz Air alocă 5 avioane noi bazei din București și anunță trei rute noi: Larnaca, Praga și Atena!

1 1.157

Wizz Air anunță o expansiune majoră în România prin alocarea de 5 noi aeronave bazei din București, ajungând la un total de 17 avioane, ceea ce va facilita creșterea de frecvențe operaționale și lansarea de noi rute.

Din decembrie 2022, Wizz Air va începe să zboare pe rutele București – Praga, București – Larnaca și București – Atena, rute pe care a mai zburat și în trecut.

RUTĂZILEDATĂ STARTTARIFE DE LA
București – Atenaluni, miercuri, vineri, duminică2 decembrie 202224,99 EUR / 119 RON
București – Pragaluni, vineri2 decembrie 202224,99 EUR / 119 RON / 619 CZH
București – Larnacaluni, miercuri, vineri, duminică2 decembrie 202224,99 EUR / 119 RON

Totodată, Wizz Air a suplimentat zborurile, încă de vineri, 9 septembrie. Noile avioane vor fi alocate începând cu luna octombrie, ceea ce va facilita creșterea de frecvențe pe 30 de rute existente, inclusiv către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv. În total, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

Odată cu creșterile din București și noile rute adăugate rețelei românești, Wizz Air este acum cea mai mare companie aeriană care operează din București, precum și din Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Sibiu, Craiova, Suceava și Timișoara, reiterându-și angajamentul de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri români, în cel mai sustenabil mod.

În plus, Wizz Air a anunțat și tarife speciale pentru clienții Blue Air. Pasagerii Blue Air afectați pot rezerva acum zboruri Wizz Air de la 49,99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot face prin intermediul site-ului de tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

1 comentariu
  1. […] ce a anunțat o extindere importantă în România, adăugarea a cinci aeronave la baza sa din București, care ajunge la un total de 17 aeronave, precum și creșterea capacității la Bacău, […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.