Wizz Air Abu Dhabi, undă verde pentru zborurile Abu Dhabi – Chișinău. Vezi ce alte companii zboară la Chișinău!

0 1.361

Pe 19 noiembrie, Autoritatea Aeronautică Civilă din Moldova a prezentat lista companiilor aeriene care zboară din / spre la Chișinău. Totodată, a fost anunțat faptul că operatorul aerian Wizz Air Abu Dhabi a primit undă verde la zborurile Abu Dhabi – Chișinău.

Wizz Air Abu Dhabi este cea mai nouă linie aeriană din Emiratele Arabe Unite. Trebuia să-și înceapă activitatea în luna octombrie, dar noile măsuri restrictive aplicate de statele europene au dus la suspendarea zborurilor de la Abu Dhabi, până în decembrie. Autorizarea primită de la Autoritatea Aeronautică Civilă din Moldova nu înseamnă începerea imediată a operațiunilor pe ruta Abu Dhabi – Chișinău. Dar este o oportunitate de luat în seamă pentru viitor.

Până la noi rute, să trecem în revistă actualele destinații deservite de la Aeroportul Internațional Chișinău. Autoritatea Aeronautică Civilă din Moldova menționează că se pot opera zboruri charter și frecvente spre 21 de destinații.

Air Moldova: Moscova (doar segmentul Moscova- Chișinău), Dublin, Londra, Istanbul, Peterburg, Milano, Paris, Roma, Sharm el Sheikh (charter), Antalya (charter), Frankfurt.

Fly One: Moscova (doar segmentul Moscova- Chișinău), Frankfurt, Dublin, Paris, Sharm el Sheikh (charter), Parma.

Turkish Airlines: Antalya (charter), Istanbul.

Tarom: București

Belavia: Minsk.

Wizz Air: Berlin, Bologna, Brussels, Dortmund, Hamburg, Liverpool, Londra, Memmingen, Milano, Roma, Verona.

Lot Polish Airlines: Varșovia.

Înainte de a vă programa călătorii din / spre Moldova, este bine să vă documentați cu privire la măsurile restrictive impuse în țara de destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.