blankblank

Wizz Air a sărbătorit 10 ani de zboruri de la Sibiu!

0 237

Wizz Air a sărbătorit un deceniu de operațiuni de succes pe Aeroportul Sibiu. Din momentul zborului său inaugural spre Londra, în 14 iunie 2014, compania aeriană a fost onorată să lucreze alături de Aeroportul Sibiu pentru a face călătoriile cu avionul mai accesibile și mai convenabile pentru pasagerii săi.

În august 2019, Wizz Air și-a stabilit baza la Sibiu, consolidându-și și mai mult angajamentul față de regiune. În ultimii zece ani, Wizz Air a transportat peste 2,5 milioane de pasageri către și dinspre Sibiu, ajutând familiile să se reunească, prietenii să se reconecteze și călătorii să exploreze noi destinații.

În prezent, Wizz Air oferă zboruri din Sibiu către cinci destinații interesante:

DORTMUND

Un oraș vibrant, cunoscut pentru istoria sa industrială bogată și pentru scena culturală modernă.

BADEN-BADEN

Renumit pentru băile sale termale și pentru împrejurimile pitorești din Pădurea Neagră.

MEMMINGEN

Un oraș fermecător care servește drept poartă de intrare în Bavaria.

NÜRNBERG

Cufundat în istoria medievală și cunoscut pentru târgurile sale de Crăciun.

LONDRA

Un oraș global plin de viață, cu repere emblematice și experiențe culturale diverse.

În acest an, Wizz Air pune în vânzare peste 350.000 de locuri pentru zborurile spre și dinspre Sibiu, consolidându-și angajamentul de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile.

Wizz Air așteaptă cu nerăbdare și mai mulți ani de operațiuni de succes pe Aeroportul Sibiu și își menține angajamentul de a oferi pasagerilor cele mai bune experiențe de călătorie, la cele mai înalte standarde de sustenabilitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.