blankblank

Wizz Air a lansat noul website wizzair.com

0 1.020

Wizz Air a lansat noul website şi noul sistem de rezervări, disponibil pe wizzair.com. Wizzair.com, lansat iniţial în 2004, a adus pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est călătoriile aeriene low cost oferind milioanelor de români libertatea de a călători la tarife scăzute.

Wizz Air a relansat website-ul şi sistemul de rezervări în urma unei investiţii importante pentru actualizarea wizzair.com, pregătindu-l pentru dezvoltarea sa şi în viitor. O echipă de peste 50 de profesionişti au lucrat timp de şase luni pentru a crea noul wizzair.com şi pentru a pregăti 150 de aeroporturi şi agenţi de relaţii cu clienţii în a folosi noul sistem de rezervări.

Wizz Air a depăşit capacitatea vechiului website oferind serviciile accesibile în peste 18 limbi. Noul sistem de rezervări Wizz Air va putea primi rezervări şi solicitări de la sute de mii de clienţi în fiecare zi.

“Wizz Air este încantată să anunţe lansarea noului website şi a noului sistem de rezervări. Tarifele noastre scăzute au făcut din wizzair.com cel mai popular website din centrul şi estul Europei iar creşterea de două cifre anunţată a impus actualizarea wizzair.com. Invităm acum şi mai mulţi parteneri să ofere cele mai bune servicii auxiliare pentru a satisface nevoile de călătorie ale pasagerilor noştri, iar sistemul mai rapid de rezervări ne va ajuta să oferim şi mai multe tarife accesibile. Wizz Air mulţumeşte celor 50 de milioane de pasageri care au efectuat rezervări din 2004 pe wizzair.com şi întregii echipe WIZZ care continuă să muncească din greu pentru a menţine wizzair.com unul dintre cele mai populare site-uri româneşti de călătorii”

, a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz.

Mie îmi place noul site, arată mult mai 2.0 şi mai aerisit. Încă nu m-am familiarizat cu sistemul de rezervări, dar pare destul de simplu şi rapid. Informaţiile sunt uşor de găsit şi totul este intuitiv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.