Wizz Air a lansat asigurarea de călătorie cu acoperire COVID-19

0 7.832

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa, a anunțat că va oferi pasagerilor asigurarea cu acoperire pentru COVID-19 ca parte a pachetului său de asigurare de călătorie, care este disponibil pe wizzair.com prin parteneriatul cu furnizorul de asigurări Chubb.Clienții Wizz Air pot achiziționa o asigurare de călătorie care acoperă acum anulările legate de COVID-19 și cheltuielile legate de asistența medicală atunci când călătoresc în străinătate.

De exemplu, dacă primesc un diagnostic COVID-19 atunci când călătoresc în străinătate și înregistrează costuri suplimentare pentru prelungirea șederii sau cheltuieli medicale pentru tratament, Wizz Air Travel Insurance va acoperi acest lucru (se aplică limita maximă).

Sau poate a trebuit să își anuleze călătoria pentru că au primit diagnostic COVID-19 înainte de a călători? Asigurarea de călătorie Wizz Air oferă protecție. Asigurarea de călătorie Wizz Air acoperă, de asemenea, bagajele pierdute, furate sau deteriorate, precum și pierderea zborului. Se aplică termeni, condiții și excluderi.

În plus față de asigurarea de călătorie, Wizz Air oferă acoperire pentru anularea independentă în anumite țări. Atât acoperirea pentru anulare, cât și asigurarea de călătorie pot fi achiziționate în timpul procesului de rezervare a zborului de pe site-ul web sau din aplicația Wizz Air – și sunt aplicabile atât pentru biletele dus, cât și pentru cele dus-întors. Termenii și condițiile complete pot fi găsite aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.