blank

Wizz Air a încheiat un parteneriat cu Goshawk Aviation Limited pentru 7 aeronave Airbus A320

0 524

Wizz Air anunţă încheierea unui parteneriat de tipul „sale and sale back” cu Goshawk Aviation Limited (‘Goshawk’) pentru 7 noi aeronave Airbus A320. Aeronavele sunt planificate să fie livrate în perioada noiembrie 2014 – iunie 2015. Acesta este primul contract dintre cele două companii.

Goshawk este o companie de leasing aflată sub managemtul Investec Bank plc având capital de la Investec şi parteneri instituţionali asiatici. Cu tranzacţia încheiată cu Wizz Air, Goshawk are 30 de aeronave livrate sau care urmează sa fie livrate în următoarele 12-15 luni.

Mike Powell, Chief Financial Officer la Wizz Air a declarat: “Continuăm să ne asigurăm dezvoltarea operaţiunilor prin adăugarea de noi aeronave Airbus A320 flotei noastre. Sunt încântat de încrederea pe care o are Goshawk în business-ul nostru şi în planurile noastre de dezvoltare. Continuăm să deservim pasageri din peste 30 de ţări, oferind tarife accesibile, iar cele 7 aeronave noi pentru care am asigurat finanţarea vor juca un rol important în această misiune.”

Ramki Sundaram, Head of Aviation Finance în cadrul Investec Bank a declarat: “Suntem încântaţi să colaborăm cu Wizz Air şi aşteptăm cu nerăbdare să avem o relaţie fructuoasă cu echipa de management. Această colaborare reprezintă un pas important în dezvoltarea Goshawk iar adăugarea unui client de calibrul Wizz Air va creşte valoarea portofoliului.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.