Wizz Air a anunțat zboruri din Londra spre Gibraltar și Madeira. Rute noi, destinații noi!

0 1.214

Wizz Air continuă expansiunea în Europa. Într-o perioadă foarte grea pentru industria aviației, Wizz Air sfidează criza și continuă să uimească prin anunțarea de rute noi. Iar acum ne uimește și prin prisma destinațiilor.

Pe 29 octombrie, Wizz Air a anunțat zboruri din Londra spre Gibraltar și Madeira. Rute noi, destinații noi! Cele 2 rute vor debuta în decembrie și vor fi onorate cu câte 2 zboruri săptămânale.

Wizz Air a anunțat zboruri din Londra spre Gibraltar și Madeira

În ultima perioadă, Wizz Air a continuat să se extindă în Marea Britanie și să anunțe tot mai multe rute spre Europa de Vest, în special spre destinații de vacanță.

Londra – Madeira cu Wizz Air

Ruta Londra Luton – Madeira va debuta pe 15 decembrie, iar zborurile vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă. Mai jos aveți orarul zborurilor!

W9 5155 Londra 06:50 – 10:45 Madeira
W9 5156 Madeira 11:25 – 15:00 Londra

Londra – Gibraltar cu Wizz Air

Ruta Londra Luton – Gibraltar va debuta pe 11 decembrie, iar zborurile vor fi operate în zilele de luni și vineri. Mai jos aveți orarul zborurilor!

W9 5147 Londra 13:40 – 17:30 Gibraltar
W9 5148 Gibraltar 18:10 – 20:00 Londra

blank
Rute noi Wizz Air de la Londra Luton

Și așa cum ne-a obișnuit Wizz Air, cu siguranță nu vor fi singurele rute spre Gibraltar și Madeira. În contextul actual, când companiile aeriene se confruntă cu o criză fără precedent, Wizz Air va continua să profite și să-și instaleze avioanele în aeroporturi noi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.