Wizz Air a anunțat a 36-a bază, în Catania. Wizz Air aloca 2 avioane A321 și deschide 5 rute noi.

1 3.723

Wizz Air a anunțat astăzi cea de-a 36-a bază, în Catania. Wizz va aloca două aeronave Airbus A321 pe aeroportul din Catania începând cu luna octombrie 2020.

Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air va deschide 5 rute noi, care vin în completarea celor 15 rute deja existente.

Bază Wizz Air în Catania

Începând cu 8 octombrie, Wizz Air va opera zboruri din Catania spre 5 destinații noi: Roma Fiumicino, Bologna, Veneția, Memmingen (Munchen Vest) și Londra Luton. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau din aplicația pentru mobil, iar tarifele încep de la 9,99 EURO/segment.

Noile rute Wizz Air din Catania

DestinațieZile de operareÎncepând dinTarife de la
Catania – Roma Fiumicinotrei curse/zi8 octombrie 2020€9.99
Catania – Bolognadouă curse/zi8 octombrie 2020€9.99
Catania – Venețiazilnic8 octombrie 2020€9.99
Catania – Londra Lutonjoi, duminică22 octombrie 2020€19.99
Catania – Memmingenmarți, sâmbătă (miercuri, duminică din sezonul de iarnă)28 octombrie 2020€19.99

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce un sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte.

Pentru a sărbători creșterea continuă a Wizz Air, WIZZ Flex poate fi acum adăugat cu 50% reducere la toate rezervările spre și dinspre Italia efectuate pe 8 septembrie 2020.

Istoria Wizz Air în Catania

Wizz Air a început să zboare din / către Catania în 2009. Și de atunci până în prezent a transportat peste 1,5 milioane de pasageri. Wizz Air s-a angajat să-și dezvolte în continuare rețeaua și să facă posibile călătoriile accesibile unui număr din ce în ce mai mare de pasageri.

Având experiența oferirii de servicii la prețuri reduse în ultimii 16 ani, înființarea noii baze Wizz Air din Catania va genera o creștere economică mai mare în regiune și va crea locuri de muncă în industriile asociate. Cele două aeronave Airbus A321 vor sprijini operațiunile a cinci noi rute care urcă numărul total de destinații din Catania la 20.

Leave A Reply

Your email address will not be published.