Wizz Air, 3 milioane de pasageri de la București și Cluj spre Londra Luton

0 510

26 septembrie 2016, ziua în care Wizz Air a sărbătorit 3 milioane de pasageri transportați de la București și Cluj spre Londra Luton. Compania a transportat pasagerii cu numărul 2 milioane, respectiv 1 milion, de la București respectiv Cluj-Napoca spre Londra Luton.

3 milioane de pasageri de la București și Cluj spre Londra Luton

Cursele au început în 2007 și au devenit rapid populare în rândul clienților WIZZ. Wizz Air operează 18 zboruri săptămânale din București și 14 din Cluj spre Londra Luton și le oferă pasagerilor numeroase oportunități de a zbura spre capitala Marii Britanii.

Cele două orașe din România sunt, de asemenea, conectate de prima rută internă Wizz Air, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian în România.

Wizz Air are în prezent 19 aeronave alocate pe 7 aeroporturi din România și o echipă formată din peste 600 de persoane, care asigură servicii excelente la bord pentru fiecare zbor. Operațiunile Wizz Air, care includ o rețea de 119 rute către 18 țări, vor facilita indirect anul acesta în România peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

Cei doi pasageri norocoși, Diana Lupşan și Radu Mitrea au călătorit de la Cluj, respectiv din București, spre Londra Luton. Cei doi au avut parte de o surpriză plăcută la bord și au fost răsplătiți pentru fidelitatea lor.

otp_ltn_2mil

clj_ltn_1-mil

Diana s-a declarat extrem de mulţumită şi încântată de serviciile pe care echipa le oferă la bordul aeronavelor WIZZ. La rândul lui, Radu, pasagerul cu numărul 2 milioane din Bucureşti spre Luton, a afirmat: “Merg frecvent pe această rută şi recunosc că ieri am urcat pentru prima dată la bordul unei aeronave WIZZ. Dar pe viitor, atât eu, cât şi soţia mea, vom alege să călătorim cu Wizz Air pentru că am fost impresionaţi de atmosfera şi de atitudinea echipajului de bord.”.

Vă reamintim că Wizz Air a inaugurat, pe 18 iunie 2016, ruta București – Londra Gatwick. Ceea ce înseamnă mai multe zboruri spre Marea Britanie și o diversificare în rețeaua Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.