blank

WestJet anulează peste 235 de zboruri, afecând peste 33.000 de pasageri!

0 115

Decizia Asociației Fraternale a Mecanicilor de Avioane (AMFA) de a face grevă a determinat WestJet să anuleze peste 150 de zboruri începând de sâmbătă, 29 iunie, afectând aproximativ 20.000 de călători. Mai târziu, în cursul zilei, aceste cifre au crescut la 235 de zboruri anulate și peste 33.000 de pasageri afectați.

WestJet solicită intervenția imediată a ministrului Muncii și a Consiliului pentru Relații Industriale din Canada (CIRB) pentru a atenua impactul asupra celor peste 250.000 de pasageri programați să zboare în weekendul prelungit.

Diederik Pen, președintele WestJet, a condamnat greva, subliniind perturbarea gravă a programului de zbor și afectarea a zeci de mii pasageri, afectând astfel și ecosistemul economic mai larg bazat pe serviciile WestJet. Un program de zbor semnificativ redus este anticipat până la sfârșitul zilei de 29 iunie. Călătorii sunt sfătuiți să verifice starea zborurilor pe pagina companiei WestJet.

Din verificările noastre, WestJet are 65 de zboruri anulate inclusiv astăzi, 30 iunie 2024, dar și 10 zboruri anulate pentru ziua de luni, 1 iulie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.