Vueling şi Sony au anunţat o carte de îmbarcare digitală pentru SmartWatch 2

0 338

Vueling, compania aeriană low-cost din Spania, şi gigantul japonez Sony au prezentat prima “carte de îmbarcare ce te duce în lume”, o aplicaţie pentru SmartWatch 2.

Aplicaţia le va permite pasagerilor Vueling să aibă toate informaţiile necesare despre zboruri la încheietura mâinii, dar şi cartea de îmbarcare sub formă de cod de bare 2D. Aceasta va fi disponibilă în Play Store de la Google şi exclusiv pentru Sony SmartWatch 2.

SmartWatch este un termen generic pentru a desemna ceasurile inteligente, de multe ori acestea putând fi conectate la smartphone-uri şi telefoane mobile.

Din 10 martie 2014, Vueling permite utilizarea gadgeturilor la bordurile aeronavelor sale, în toate fazele zborurilor, cu excepţia laptop-urilor care pot fi folosite doar după ce aeronava ajunge la plafonul de croazieră. Dispozitivele electronice de mici dimensiuni, cum ar fi smartphone-uri, tablete, console de jocuri, playere mp3, e-readere şi, desigur, SmartWatch pot fi utilizate în “airplane mode”activat, în conformitate cu instrucţiunile echipajului de cabină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.