blank

Vueling prezintă 32 de rute noi cu plecare din Paris Orly spre 10 țări diferite

0 719

La doar 10 zile de la primirea sloturilor la Paris Orly, Vueling prezintă 32 de rute noi care vor conecta Aeroportul Paris Orly de 10 țări. Zborurile vor debuta din 2 noiembrie și se vor adăuga celor 20 de rute deja programate pentru sezonul de iarnă.

Într-un comunicat emis joi, compania aeriană low-cost a Grupului IAG a explicat că în acest fel va ajunge la 52 de rute cu zboruri directe din Paris Orly.

Vueling va lansa zboruri directe din Paris Orly pentru prima dată spre Germania (Hamburg, Leipzig și Nürnberg), Norvegia (Bergen), Suedia (Gothenburg și Stockholm), Irlanda (Dublin) și Cork), Maroc (Agadir și Tanger) și Malta. Totodată, vor crește frecvențele pe destinații din Spania (Jerez, Asturias, Santander, Grenada și Zaragosa), Italia (Milano Bergamo, Bologna, Torino, Genova și Bari), Regatul Unit (Cardiff, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Newcastle și Belfast) și Danemarca (Billund).

Vă remintim că sloturile sunt puse la dispoziția Vueling de către Air France. Comisia Europeană a impus acest lucru în urma recapitalizării Air France de către statul francez, așa cum a aprobat Comisia Europeană în aprilie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.