blankblank

Vouchere cadou de la Wizz Air

0 1.856

Wizz Air prezintă noile vouchere cadou pe wizzair.com/ro-RO/Voucher. Voucherele cadou Wizz Air pot fi create şi personalizate în câţiva paşi simpli şi pot fi trimise destinatarului direct pe mail.

Voucherele cadou cu valori de 25 EUR şi 50 EUR (sau în echivalentul monedei locale) pot fi folosite pentru a cumpăra bilete sau servicii adiţionale oferite de Wizz Air pentru cele 95 de destinaţii din 35 de ţări. Voucherele pot fi folosite pentru a achiziţiona orice zbor operat de Wizz Air Hungary Ltd.

voucher_cadou_wizz_air

Primele vouchere cadou Wizz Air au fost emise pentru Echipa Naţională de Fotbal a Asociaţiei Jurnaliştilot din Ungaria. Andras Petur şi Zsolt Somogyi au primit 11 vouchere cadou în numele echipei care călătoreşte pentru a juca în compania altor echipe de fotbal şi vor folosi aceste vouchere pentru o călătorie în Spania. Voucherele Wizz Air vor putea fi achiziţionate online, pot fi transferabile şi nu sunt limitate unui nume specific, fiind valabile timp de 12 luni de data achiziţionării.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat:

“Suntem încântaţi să oferim 11 vouchere cadou celor 11 fotbalişti curajoşi ai Asociaţiei Maghiare a Jurnaliştilor. Este adevărat faptul că o călătorie este singurul lucru pe care îl poţi cumpăra şi care te poate îmbogăţi. Astfel încât voucherele cadou Wizz Air reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie, fie că vorbim de zile de naştere, cu ocazia căsătoriei, de Crăciun sau pentru orice altă ocazie specială. Destinatarii vor avea libertate absolută în a-şi alege când, unde şi cu cine vor pleca în următoarea călătorie. Noile vouchere sunt uşor de utilizat putând fi achiziţionate online şi având mai multe posibilităţi de personalizare a designului, permiţând în acelaşi timp destinatarului să poată oferi voucherele altcuiva, drept cadoul care se tot dăruieşte”.

Îmi place ideea celor de la Wizz Air. Eu nu prea sunt inspirat când vine vorba de cadouri, aşa că aş apela cu încredere la un astfel de serviciu. De la mine un voucher, de la Dumnezeu mai mult!

Leave A Reply

Your email address will not be published.