Virgin Australia a început testarea tabletelor Samsung Galaxy cu Android

1 179

Virgin Australia a început testarea tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1 cu Android la bordul aeronavelor sale. Acestea vor fi date spre utilizare pasagerilor de la business class, în regim gratuit şi pentru divertisment.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Din luna mai, compania aeriană le va da spre utilizare şi pasagerilor de la economy class, în limita celor disponibile şi contra cost, dar doar pe zboruri cu durată mai mare de 3 ore. Încă n-au fost anunţate tarifele.

Ba mai mult, Virgin Australia promite că, până la finalul anului 2012, va echipa toate aeronavele Boeing 737 cu internet wi-fi. Astfel, pasagerii se vor putea bucura de internet pe propriile gadgeturi compatibile – laptop, smartphone, tableta. Chiar şi posesorii de portabile Apple vor avea acces printr-o aplicaţie specială.

CEO Virgin Australia, John Borghetti, a declarat că va echipa toată flota, inclusiv aeronavele Airbus A330, cu echipamente Lufthansa BoardConnect wireless, iar procesul de montaj va dura între 12 şi 18 luni. Astfel, va asigura un plus de divertisment pasagerilor la bordul avioanelor Virgin Australia.

1 comentariu
  1. […] conexiunile 3G, iar WiFi puteţi folosi doar pe aeronavele prevăzute cu această tehnologie. Virgin Australia a anunţat intenţia de a echipa toată flota cu Wi-Fi până în 2013. Norwegian oferă Wi-fi gratuit la bordul aeronavelor! Wi-fi o să mai găsiţi şi la bordul unor […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »