(Video) Vezi cum a fost întâmpinată echipa naţională de rugby a Noii Zeelande

0 392

Echipa națională de rugby a Noii Zeelande numită și All Blacks reprezintă Noua Zeelandă, una dintre națiunile cu renume din rugby-ul internațional, în meciurile internaționale. Pe 31 octombrie 2015, Noua Zeelandă a câştigat titlul mondial la rugby, după o victorie categorică în fața Australiei, scor 34-17.

All Blacks au făcut istorie la Twickenham în fața a peste 80.000 de suporteri, câștigând cea de-a treia Cupa Mondială din palmares, record absolut în rugby, după cum relatează gsp.ro.

Întorşi acasă, jucătorii au fost întâmpinaţi cu haka practicat de angajaţii aeroportului din Auckland. Haka este recunoscut ca dansul practicat de jucătorii de la echipa națională de rugby a Noii Zeelande.

All Blacks au fost întâmpinaţi şi de aproximativ 4000 de suporteri, mulţi dintre ei campând peste noapte în aeroport.

Vă reamintim că echipa României a participat la Campionatul Mondial de Rugby 2015 şi a reuşit o victorie în faza grupelor, împotriva Canadei. După ce a fost condusă de Canada vreme de 50 de minute, până la scorul de 0-15, România a reușit să-i învingă pe nord-americani cu 17-15, realizând cea mai neașteptată revenire din istoria competiției.

Leave A Reply

Your email address will not be published.