VIDEO: Curatarea si dezinfectarea aeronavelor Wizz Air

1 3.212

Personal am peste 200 de zboruri înregistrate în 10 ani. Am avut bucuria să zbor cu avioane de ultimă generație, dar am zburat și cu avioane mai vechi, cu husele scaunelor deteriorate, mobilier uzat și mizerie. Însă mereu m-am simțit în siguranță și m-am bucurat de zbor. Niciodată nu m-am gândit la boli sau ceva contagios, chiar dacă sunt conștient că avioanele transportă milioane de pasageri.

Prietenii m-au întrebat ce se întâmplă cu avioanele după fiecare zbor / mai multe zboruri, mai ales că multe dintre ele ajung și în zonele contaminate cu noul Coronavirus.

În contextul actual, când noul Coronavirus ”își face de cap” în toată lumea, vreau să vă prezint câteva imagini cu modurile în care sunt curățate și dezinfectate aeronavele Wizz Air. O procedură executată la finalul zilei.

Curatarea si dezinfectarea aeronavelor Wizz Air

După cum puteți observa, sunt sterse toate suprafețele din avian: cotiere, centuri de siguranță, scaune, ferestre, parasolare, măsuțe, zonele de bagaje, cuptoarele și zonele de depozitare, toaletele etc.

Wizz Air operează aproximativ 700 de zboruri zilnice, iar siguranța și sănătatea pasagerilor și echipajelor de cabină sunt prioritare.

Menționez că filmulețul prezintă o activitate cotidiană, făcută pentru toate avioanele Wizz Air. Nu e special pentru Coronavirus. La cerere, pe unele aeroporturi se pot face dezinfectări și după fiecare zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.