Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

(Video) Zborul inaugural Constanța – Atena cu Blue Air

1 647

Pe 4 iunie 2016, s-a dansat Sirtaki în terminalul plecări al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța. După mulți ani de așteptare, a fost inaugurată ruta Constanța – Atena – Larnaca.

Constanța – Atena cu Blue Air

Inaugurare Constanta - Atena cu Blue Air

Aeronava Boeing 737-400 (YR-BAR) a aterizat la Constanța, în jurul orei 12:15, sosind de la Atena. Conform tradiției, avionul a primit botezul tunurilor cu apă. La evenimentul inaugural au participat reprezentanții presei locale, oficialități din Constanța, dar și echipajul Blue Air.

botezul-constanta-atena-blue-air

Pentru comunitatea elenă din Dobrogea, dar și pentru cei ce doresc să descopere Atena, această rută reprezintă un avantaj. Totodată, Asociația Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța speră să atragă turiști greci și ciprioți pe litoralul românesc.

constanta-atena-blue-air-airlinestravel

constanta-atena-blue-air

Reprezentanții AirlinesTravel au participat la acest eveniment în calitate de pasageri pe primul zbor Constanța – Atena. Despre experiența noastră la Atena vom povesti într-un articol separat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.