blank

(Video) Boeing 777-300ER (PH-BVN), în noul livery KLM, a aterizat la Amsterdam

0 3.065

În februarie, primul Boeing 777-300ER (PH-BVN) în noul livery KLM a ieşit pe poarta fabricii Boeing din Seattle. La o lună distanţă, acesta a ajuns la Amsterdam şi s-a alăturat celorlalte aeronave Boeing 777 (9 777-300ER şi 15 777-200ER) din flota KLM.

Aeronava a fost botezată „Tijuca National Park” după numele unui parc naţional din Rio de Janeiro, Brazilia, care se întinde pe o suprafaţă de 32 de kilometri pătraţi.

Acesta este primul B777 în noua schemă cromatică KLM, dar este şi primul Triple Seven echipat cu noile cabine Economy Class şi Business Class de la KLM.

Noua cabină Economy Class vine cu scaune mai confortabile, mai ergonomice şi mai uşoare, iar pasagerii au mai mult spaţiu la picioare şi se pot bucura de mai mult confort. Scaunele fiind mai uşoare, înseamnă greutate mai mică, iar asta se traduce prin consum mai mic de carburant şi emisii reduse de CO2.

Noua cabină World Business Class vine cu scaune perfect plate, confortabile, care oferă mai mult spaţiu pentru pasageri, dar şi intimitate.

(Foto cover: Dipankar Bhakta / Info: KLM)

Leave A Reply

Your email address will not be published.