Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

(Video) Bluey prinde viaţă în Bluey The Movie

0 560

În noiembrie 2014, KLM a prezentat mascota Bluey. În scurt timp, micuţul avion a devenit extrem de popular în rândul copiilor. Bluey este prezent în multe produse dedicate celor mici, inclusiv în KLM Junior Jet Lounge din Schiphol.

Pe 9 aprilie, KLM a prezentat primul film de animaţie cu Bluey în rol principal. Astfel, mascota KLM prinde viaţă în Bluey The Movie. Filmuleţul poate fi urmărit pe canalul KLM de pe YouTube. Dar va fi difuzat şi pe zborurile intercontinentale începând cu iunie 2015.

Bluey The Movie este primul dintr-o serie de filme animate cu micul avion buclucaş în prim-plan. Nu o să vă povestesc aventurile trăite de Bluey în primul film, aşa că mai bine urmăriţi imaginile de mai sus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.