(Video) Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

4 806

Finalul de an 2015 a venit cu multe lansări de noi rute la nivel global. Una dintre acestea este Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, care a început să fie operată pe 27 decembrie 2015.

Începând cu 2016, tot mai multe companii aeriene vor zbura spre Cuba şi cu siguranţă vă vom ţine la zi cu informaţiile. Vă reamintim de ruta Viena – Havana cu Austrian Airlines, care va fi inaugurată pe 25 octombrie 2016.

Beijing-Havana-Air-China

Ruta Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) (13061 de kilometri) este onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marţi, vineri şi duminică, la bordul aeronavelor Boeing 777-300ER. În prezent, Air China zboară spre 10 destinaţii din America: Havana, Honolulu, Houston, Los Angeles, Montreal, New York (JFK și Newark), San Francisco, Sao Paulo, Vancouver şi Washington.

4 Comentarii
 1. maestrul RA says

  NU am inteles , de ce trebuie sa zboare la Montreal, si apoi sa traverseze tot continentul American, pana in Cuba ?!? Se putea lega Havana, de o alta destinatie mai din Sud, de exemplu Sao Paulo.

  1. Sorin Rusi says

   Asa au preferat si le-a iesit la socoteala..cu o escala in Montreal 🙂

  2. Sorin says

   Pai este cea mai rapida ruta. Pentru ca zborurile din Beijing catre America de Nord o ia pe la Polul Nord prin Antartica si apoi zboara in jos inspre NY sau alte destinatii, in cazul de fata Montreal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.