(Video) Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, din 27 decembrie 2016

4 187

Finalul de an 2015 a venit cu multe lansări de noi rute la nivel global. Una dintre acestea este Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) cu Air China, care a început să fie operată pe 27 decembrie 2015.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea!

Începând cu 2016, tot mai multe companii aeriene vor zbura spre Cuba şi cu siguranţă vă vom ţine la zi cu informaţiile. Vă reamintim de ruta Viena – Havana cu Austrian Airlines, care va fi inaugurată pe 25 octombrie 2016.

Beijing-Havana-Air-China

Ruta Beijing (PEK) – Havana (HAV) via Montreal (YUL) (13061 de kilometri) este onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marţi, vineri şi duminică, la bordul aeronavelor Boeing 777-300ER. În prezent, Air China zboară spre 10 destinaţii din America: Havana, Honolulu, Houston, Los Angeles, Montreal, New York (JFK și Newark), San Francisco, Sao Paulo, Vancouver şi Washington.

4 Comentarii
 1. […] Transportatorul aerian chinez continuă să-şi modernizeze flota pentru zborurile lung-curier şi are în plan extinderea reţelei operaţionale la nivel internaţional. La finalul lui 2015, Air China a adăugat a 10-a destinaţie din America pe harta operaţională, zburând spre Havana, C…. […]

 2. maestrul RA says

  NU am inteles , de ce trebuie sa zboare la Montreal, si apoi sa traverseze tot continentul American, pana in Cuba ?!? Se putea lega Havana, de o alta destinatie mai din Sud, de exemplu Sao Paulo.

  1. Sorin Rusi says

   Asa au preferat si le-a iesit la socoteala..cu o escala in Montreal 🙂

  2. Sorin says

   Pai este cea mai rapida ruta. Pentru ca zborurile din Beijing catre America de Nord o ia pe la Polul Nord prin Antartica si apoi zboara in jos inspre NY sau alte destinatii, in cazul de fata Montreal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »