(Video) Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson – Atlanta la 100 de milioane de pasageri într-un an

0 178

Pe 27 decembrie 2015, o nouă filă a fost scrisă în istoria aviaţiei civile. Primul aeroport din lume, care a atins pragul de 100 de milioane de pasageri serviţi într-un an, este Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson – Atlanta.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

100m-atlanta-airport

Fericitul pasager este Larry Kendrick, care a zburat de la Gulfport, Mississipi, la bordul unei aeronave Delta Air Lines. Acesta a fost răsplătit cu un Nissan Altima, două bilete de avion în reţeaua Delta şi un voucher de 500 de dolari.

În 2015, Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson – Atlanta se bucură de o creştere a traficului de pasageri cu 5% comparativ cu 2014, când a fost trazitat de 96.1 milioane pasageri. Încă din 1998, aeroportul din Atlanta este recunoscut ca fiind cel mai aglomerat din lume.

În ciuda numărului mare de pasageri serviţi, Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson – Atlanta nu se află în top 20 al aeroporturilor cu trafic internaţional de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »