Una dintre victimele accidentului Asiana Airlines, din 6 iulie, a murit din cauza unei maşini de intervenţie (video)

0 131

Titlul nu este o glumă. Rezultatele autopsiei au arătat că tânăra Ye Mengyuan a supravieţuit accidentului de avion, dar a murit ulterior din cauza unor contuzii produse de cel puţin o maşină de intervenţie.

Tânăra de 16 ani stătea în spatele aeronavei Boeing 777-200ER. În momentul când aeronava a lovit solul, coada acesteia s-a desprins şi mai multe persoane au fost aruncate în exterior, iar una dintre acestea a fost Ye Mengyuan. Maşinile de pompieri au venit rapid la locul accidentului şi au folosit spuma ignifuga pentru a stinge rapid incendiul, dar au acoperit şi victima. Aceasta nu a mai putut fi observată de echipele de intervenţie şi una dintre maşini a călcat-o. Ghinionul a făcut ca Ye Mengyuan să se numere printre cele 3 persoane decedate în urma nefericitului accident.

ap_ye_mengyuan_asiana

Acum încep cercetările pentru a se stabili exact de ce această persoană nu a putut fi observată de echipele de intervenţie şi condiţiile în care a fost accidentată de una dintre maşini sau mai multe. Cu toate că echipele de intervenţie ale aeroportului din San Francisco şi-au făcut treaba exemplar, iată că acest anunţ schimbă puţin datele problemei.

ASUS ZenFone 4

Apreciez foarte mult transparenţa în cazul acestui accident. Autorităţile locale, NTSB, poliţia, cu toţii au căutat să prezinte situaţia pas cu pas. Şi este de apreciat faptul că n-au ascuns şi nu au încercat muşamalizarea accidentului prezentat mai sus.

Investigaţiile continuă!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »