blank

Una dintre victimele accidentului Asiana Airlines, din 6 iulie, a murit din cauza unei maşini de intervenţie (video)

0 652

Titlul nu este o glumă. Rezultatele autopsiei au arătat că tânăra Ye Mengyuan a supravieţuit accidentului de avion, dar a murit ulterior din cauza unor contuzii produse de cel puţin o maşină de intervenţie.

Tânăra de 16 ani stătea în spatele aeronavei Boeing 777-200ER. În momentul când aeronava a lovit solul, coada acesteia s-a desprins şi mai multe persoane au fost aruncate în exterior, iar una dintre acestea a fost Ye Mengyuan. Maşinile de pompieri au venit rapid la locul accidentului şi au folosit spuma ignifuga pentru a stinge rapid incendiul, dar au acoperit şi victima. Aceasta nu a mai putut fi observată de echipele de intervenţie şi una dintre maşini a călcat-o. Ghinionul a făcut ca Ye Mengyuan să se numere printre cele 3 persoane decedate în urma nefericitului accident.

ap_ye_mengyuan_asiana

Acum încep cercetările pentru a se stabili exact de ce această persoană nu a putut fi observată de echipele de intervenţie şi condiţiile în care a fost accidentată de una dintre maşini sau mai multe. Cu toate că echipele de intervenţie ale aeroportului din San Francisco şi-au făcut treaba exemplar, iată că acest anunţ schimbă puţin datele problemei.

Apreciez foarte mult transparenţa în cazul acestui accident. Autorităţile locale, NTSB, poliţia, cu toţii au căutat să prezinte situaţia pas cu pas. Şi este de apreciat faptul că n-au ascuns şi nu au încercat muşamalizarea accidentului prezentat mai sus.

Investigaţiile continuă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.