Un tată a cumpărat 6 bilete de avion pentru a zbura alături de fiica lui în ziua de Crăciun

0 482

În aviație ești nevoit să lucrezi și în zile de sărbătoare. În funcție de cum pică turele, însoțitorii de bord, piloții, personalul de la sol lucrează și în zile de sărbătoare. Chiar și de Crăciun, Paște sau Anul Nou.

Pentru mulți, e un sacrificiu să stea departe de familie, de copii, de rude în aceste zile speciale.

Așa a pățit și Pierce Vaughan, însoțitoare de bord la Delta Air Lines. A fost nevoită să lucreze în zilele de Crăciun. Tatăl ei, domnul Hal Vaughan, a decis să cumpere 6 bilete de avion pe zborurile Delta pentru a fi alături de fiica sa în zi sfântă de Crăciun.

Alături de fiica lui în ziua de Crăciun

Pierce Vaughan și-a făcut meseria cu zâmbetul pe buze și a avut grijă de toți pasagerii Delta Air Lines în mode egal. Nu a avut prea mult timp să stea cu tatăl ei, însă acesta a fost mulțumit pentru că a fost alături de ea la 10 000 de metri altitudine.

tata-fica-zbor-delta

Povestea aceasta a fost publicată de Mike Levy, un pasager Delta Air Lines care a zburat alături de Hal Vaughan pe ruta Fort Myers – Detroit. Levy a apreciat efortul tatălui de a fi alături de fiica sa, chiar dacă acest lucru implică 6 zboruri în 2 zile pe teritoriul american.

Un tată fantastic! Crăciun Fericit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.