blankblank

Un nou hangar Wizz Air, la Sofia

Pe 4 iulie 2018, Wizz Air a inaugurat cel mai nou hangar al său, la Sofia. Acesta va fi cel de-al patrulea centru de mentenanță dedicat companiei din Europa și primul în zona Balcanilor.

0 838

Moderna construcție deschisă în Bulgaria va asigura linia de mentenanță la standarde de înaltă calitate și are opțiunea unei zone adiționale de reparații, sporind capacitatea locală de întreținere pentru familia de aeronave Airbus A320.

Noul centru de întreținere construit la aeroportul din Sofia va avea capacitatea de a efectua mai mult de 300 de procese de linie de întreținere pe an. Datorită atelierelor de reparație specializate din hangar și a personalului cu înaltă calificare, pot fi derulate și reparații metalice de bază.

Hangar Wizz Air

Flota Wizz Air a crescut deja la 100 de aeronave în doar 14 ani de la începutul operațiunilor și și-a extins operațiunile de-a lungul Europei cu o medie anuală de 20%. Flota curentă a companiei este compusă în prezent din 71 de Airbus A320 și 31 de Airbus A321, fiind, de altfel, una dintre cele mai tinere din Europa, cu o vârstă de doar 4,6 ani.

hangar-wizz-air-sofia

Modernul aparat de zbor Airbus din familia A320 are o medie de utilizare de 13 ore/zi, ceea ce permite companiei să mențină un cost de bază scăzut și în același timp să ofere cele mai mici tarife pasagerilor.

Planurile Wizz Air de viitor sunt susținute de comenzile angajate pentru alte 266 de aeronave de ultimă generație Airbus gata pentru livrare până la sfârșitul anului 2026, care vor sprijini dezvoltarea rețelei.

WIZZ își propune să devină una dintre primele cinci companii aeriene din Europa stimulând și mai mult piețele deservite și prin zboruri accesibile pentru și mai mulți pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.