Un Boeing 737-200 va deveni cafenea în PLOIESTI WEST PARK

0 995

Astăzi, 4 iulie, şoferii de pe ruta Bacău – Ploieşti se vor întâlni în trafic cu un Boeing 737-200. Boeingul ce măsoară 37 de metri lungime, 7 metri lăţime, 5,2 m în înălțime și cântărește 49 de tone, va fi adus la destinație pe o rută aleasă cu atenție, pentru a perturba cât mai puțin traficul: Bacău – Buzău – Mizil – Ploiești (DN 2, DN 1B, centura Ploiești, DN1 şi DN 72).

Destinaţia finală va fi PLOIESTI WEST PARK, cel mai mare parc industrial şi logistic din SE Europei. Avionul va fi transformat într-o cafenea, accesibilă din Autostrada A3.

Odată ajuns în parc, avionul va fi re-asamblat și recondiționat pentru a găzdui o cafenea ce va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra întregului parc PLOIESTI WEST. Această cafenea va face parte din zona business a parcului PLOIESTI WEST, unde în viitorul apropiat urmează să fie amenajate o clădire de birouri, un restaurant și o stație de alimentare cu carburant.

Cafeneaua este dedicată atât angajaților companiilor din parc cât și celor aflați în trecere, interesați să experimenteze ceva inedit. Cafeneaua În Avion va deveni un reper pentru întreaga zonă și va fi accesibilă direct din autostrada A3 ce urmează în curând să fie finalizată, întrucât PLOIESTI WEST PARK va avea o conexiune directă cu aceasta.

Toată acţiunea poate fi urmărită pe blogul proiectului www.inavion.ro!

Boeing-ul 737-200 are codul de înmatriculare 5N-TSA şi a aparţinut companiei aeriene TranSky Airlines, Nigeria. A efectuat primul zbor la 19.03.1984. A fost depozitat la Bacău, pentru vânzare, în 2007! Mai jos aveţi o imagine cu avionul echipat cu aripi şi motoare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.