Un Airbus A380 Singapore Airlines a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Baku

0 191
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Un Airbus A380 operat de Singapore Airlines a aterizat de urgență pe aeroportul din Baku, după depresurizarea cabinei. Aeronava opera un zbor pe ruta Londra – Singapore şi avea la bord 467 de pasageri şi 27 de membri ai echipajului. Zborul SQ317 a decolat de pe aeroportul din Londra şi urma să ajungă la baza Singapore Airlines de la Changi.

Depresurizarea a făcut ca măştile de oxigen să coboare imediat, iar piloţii au dus aeronava la sol şi în siguranţă pe aeroportul din capitala Azerbaidjanului.

Se pare că problema a apărut la una dintre uşile din faţă ale aeronavei, imediat după decolare. Un martor a declarat că un zgomot puternic se auzea de la uşa din faţă şi în cabină intra un aer foarte rece. Totul e bine când se termină cu bine. Nu au existat persoane rănite, iar toţi pasagerii au fost transferaţi la un hotel în aşteptarea unei eronave care sa-i ducă la destinaţie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.