blank

Un Airbus A330-321 Thai Airways International a ieşit de pe pista aeroportului Suvarnabhumi (BKK)

0 1.500

Pe 8 septembrie, în jurul orei 23:26, un Airbus A330-300 Thai Airways a fost implicat intr-un accident în timpul aterizării pe pista 19L a aeroportului Suvarnabhumi International (BKK), Bangkok, Thailanda. Avionul opera zborul TG 679, ruta Guangzhou (CAN) – Bangkok (BKK) (Suvarnabhumi) şi avea la bord 288 de pasageri şi 14 membrii ai echipajului. Avionul A330-321 avea indicativul HS-TEF şi se afla în flota Thai Airways International de 18 ani şi 7 luni.

BTqmTqzCIAAfIkQ

Conform celor mai recente informaţii oficiale, accidentul a avut loc din cauza trenului de aterizare faţă. La contactul cu solul, acesta nu a reacţionat corespunzător, iar aeronava a căzut pe partea dreapta, lucru ce a dus la ieşirea acesteia de pe pistă. Pasagerii au fost evacuaţi pe partea stângă cu ajutorul toboganelor de urgenţă. Anumite surse spun că 8 călători au fost răniţi uşor, alţii spun că 14. Cert este că nimeni nu a fost rănit grav, iar toţi cei care au suferit leziuni au fost duşi la spital pentru investigaţii.

BTqQ1PnCAAAQFvQ

Cercetările continuă şi se fac investigaţii pentru a fi determinate cauzele care au stat la baza acestui accident. Nu cred că vârsta ar fi problema. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce avansează ancheta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.