Un Airbus A320 Air Côte d’Ivoire a fost livrat de la Toulouse

Pe 17 iulie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Toulouse, un Airbus A320 (TU-TSV) Air Côte d’Ivoire a fost livrat. La acest eveniment au luat parte vicepreședintele executiv al Airbus, Didier Evrard, și Generalul Abdoulaye Coulibaly, președintele Consiliului de Administrație al Air Côte d'Ivoire.

0 235

Air Côte d’Ivoire alesese deja familia A320 datorită cabinei confortabile, a costurilor de operare scăzute și a performanței excelente din punct de vedere al consumului de combustibil. Compania deține deja 6 aeronave Airbus (patru A319 și două A320) în cadrul unui contract de leasing.

Airbus A320 Air Côte d’Ivoire

A320-Air-Cote-d-Ivoire-1

Cabina aeronavei livrate pe 17 iulie este configurată în două clase de călătorie: 16 locuri la business și 132 de locuri la economy.

Clasa business oferă un nivel de confort crescut datorită noului scaun “Celeste” furnizat de Stelia Aerospace, în timp ce clasa economică oferă un nivel ridicat de servicii, în special în ceea ce privește sistemul de iluminat și conectivitatea la internet.

Air Côte d’Ivoire zboară în prezent spre 20 de destinații internaționale aflate în Africa de Vest și Centrală și spre cinci destinații interne în Coasta de Fildeș.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.