Turkish Airlines va anunța noile zboruri din Istanbul spre Australia via Asia!

0 533

Turkish Airlines intenționează să anunțe oficial începerea zborurilor din Istanbul spre Australia. Istanbul – Melbourne ar fi prima rută, cu debut spre finalul anului 2023. Există șanse ca și Sydney să fie una dintre destinațiile australiene spre care va zbura Turkish Airlines. Inițial, ruta Istanbul – Melbourne va avea trei zboruri săptămânale, cu escală în Singapore.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A350 sau Boeing 787, ambele modele fiind în flota companiei Turkish Airlines.

Turkish Airlines are deja zboruri zilnice către Singapore, unde folosește Terminalul 1 al Aeroportului Changi – același terminal ca cel folosit de Qantas și Emirates, printre altele. Zborurile dintre Singapore și Istanbul au o durată de aproximativ 11 ore, iar o călătorie pe ruta Melbourne-Istanbul ar putea ajunge la 21 de ore cu scurta escală în Singapore.

Președintele Turkish Airlines, Ahmet Bolat, va zbura în Australia pentru a luat parte la un eveniment, care va avea loc vineri seara la Crown Towers din Melbourne, unde este de așteptat să dezvăluie data oficială de începere și programul zborurilor Istanbul-Melbourne.

Bolat spune că ambiția sa de a conecta Istanbulul și Australia este una de lungă durată, menționând că Turkish Airlines a transportat 120.837 de pasageri în 2019 și 118.847 de pasageri în 2022 în codeshare cu companii aeriene din Australia, unde încă au zboruri directe.

Acest lucru indică potențialul neexploatat al companiei Turkish Airlines și dorința de a adauga Australia pe harta rețelei, cu zeci de conexiuni convenabile care se extind din Istanbul în Europa, Marea Britanie și Africa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.