Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Turkish Airlines – noul livery special Globally Yours

0 465

Turkish Airlines a colantat o aeronavă Boeing 737-800 cu aproximativ 17 000 de fotografii ce aparţin angajaţilor din întreaga lume. Noul livery special a fost creat şi prezentat ca o recunoaştere a rolului important pe care angajații l-au jucat în evoluția companiei.

blank

Prezentarea aeronavei a avut loc pe 15 martie în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 1500 de angajaţi. Boeing-ul 737-800 cu livery-ul „Globally Yours” va zbura spre diferite destinații în următorul an. Oficialii Turkish Airlines susţin că este prima aeronavă cu o asemenea schemă cromatică.

Mai jos aveţi imagini cu aeronava în procesul de colantare.

Procesul de adunare a fotografiilor a durat aproximativ 4 luni, iar apoi acestea au fost procesate şi combinate în schema aplicată pe avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.