Turkish Airlines a început să zboare spre Melbourne, Australia!

0 383

Turkish Airlines a lansat zboruri frecvente către Melbourne, Australia, și speră să lanseze zboruri către Sydney până la sfârșitul anului.

Turkish Airlines a adăugat Melbourne ca primă destinație pe continentul australian. Transportatorul național al Turciei va opera zboruri către Melbourne, care se remarcă drept cel mai populat oraș din Australia, cu prețuri speciale de lansare, prin punctul de transfer de pe Aeroportul Internațional Singapore Changi

Turkish Airlines a început să zboare cu Boeing 777 către Melbourne, capitala statului Victoria, pe 29 februarie. De miercuri, 6 martie, ruta va fi operată de Boeing 787 Dreamliner, apoi din aprilie 2024 cu A350. Sunt operate trei zboruri săptămânale în sezonul de vară 2024.

Odată cu adăugarea zborurilor către Melbourne, Turkish Airlines își mărește numărul de destinații la 346 , în timp ce își desfășoară rețeaua pe continentul australian pentru prima dată. Australia devine acum a 130-a țară care se alătură rețelei sale, ceea ce înseamnă o prezență pe șase continente. 

În 2023 , numărul de pasageri transportați de Turkish Airlines a crescut cu 16% față de anul precedent, ajungând la 83,4 milioane. Numărul de pasageri internaționali a crescut cu peste 14%, la 54 de milioane, în timp ce numărul de pasageri interni a crescut cu 19% , la 30,4 milioane.

Turkish Airlines își propune să dubleze numărul de avioane din flota sa în decurs de 10 ani și să devină unul dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania operează în prezent o flotă de 440 de aeronave, adăugând că flota sa se va extinde la 810 de aeronave până în 2033.

Leave A Reply

Your email address will not be published.