Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Tulcea – Milano (Bergamo) din 18 aprilie 2014?

3 407

Update 4.03.2014: Din verificările noastre, se pare că Ten Airways va opera acest zbor sub brand-ul Fly România.

La sfârşitul săptămânii trecute, Conducerea Aeroportului Inter­naţional „Delta Dunării” Tulcea a anunţat că o companie aeriană va opera prima cursă de linie pe 18 aprilie 2014, pe ruta Tulcea – Milano Bergamo (Italia), cu două zile înaintea sărbătorilor pascale, informează obiectivtulcea.ro.

Potrivit declarației directorului Constantin Albu, cursa va fi operată cu o aeronavă MD din seria 80, aceasta având o capacitate de 160-170 de locuri. În fiecare zi de vineri, în jurul orei 11, aeronava va decola de la Tulcea spre Bergamo.

„Va fi un zbor de 2.5 ore până la Bergamo, aeronava urmând să revină la Tulcea în aceeaşi zi, după aproximativ o oră de staţionare. Practic această cursă va duce şi va aduce tulcenii care vor să petreacă sărbătorile pascale alături de rude, costul biletului dus-întors fiind de aproximativ 170 de euro. Sigur, tulcenii vor putea profita în aceeaşi zi şi de cursa de Bucureşti, iar discuţiile cu această companie se poartă şi pentru alte destinaţii europene cum ar fi Frankfurt, Paris şi chiar Mardrid, cu toate că această ultimă destinaţie ar putea avea un cost mai mare, undeva la circa 350 de euro”,

a declarat Constantin Albu.

Gândul îmi fuge la Blue Air, compania închiriind frecvent un MD din seria 80 de la Ten Airways (fosta Tend Air), iar Milano (Bergamo) este una dintre destinaţiile de top ale operatorului low-cost. Însă preţul se pare că nu este chiar low-cost. Vom reveni cu informaţii imediat ce le aflăm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.