blank

TravList, aplicația ideală pentru gestionarea călătoriilor

0 827

Accent Travel & Events lansează aplicația TravList, dezvoltată de către furnizorul de tehnologie al agenției de turism, DCS Plus, disonibilă exclusiv clienților săi. Aplicația va simplifica și ușura în același timp călătoriile turiștilor de leisure și business ai Accent Travel & Events.

TravList funcționează ca un asistent de călătorie pentru fiecare client al agenției, turistul ce și-a descărcat aplicația având acces în timp real la informații despre zborurile sale, terminalele de pe care călătorește, hoteluri, check in/check out, starea vremiii la destinație, ora locală, hărți interactive, convertor valutar, alerte cu privire la modificările zborurlui sau orice alt update disponibil pentru călătoria sa.

„Vrem să aducem turiștilor noștri plus valoare, de aceea am decis să lansăm această aplicație utilă turistului de leisure, dar și celor care călătoresc în interes de serviciu. Practic, utilizatorul nu mai trebuie să piardă timp căutând informații despre călătoria sa, pentru că i le oferim noi până la cele mai mici detalii”, spune Lucian Boronea, director general Accent Travel & Events.

TravList este integrat în sistemul de rezervări Accent Travel & Events oferind astfel utilizatorului informații în timp real legate de călătoria sa. Odată descarcată, aplicația va genera pentru fiecare călătorie a turistului numele destinației, perioada călătoriei, serviciile rezervate ( avion, hotel, rent a car etc.), temperatura la destinație și timpul rămas până la începerea călătoriei.

Funcționalitățile aplicației permit utilizatorului să-și personalizeze călătoria, având la dispoziție schimbarea denumirii voiajuluI, adăugarea unei noi călătorii în calendar, share-uirea locației și a călătoriei pe platformele de socializare, evaluarea călătoriei, contactarea directă, prin email sau telefon a agenției de turism, efectuarea online a checkin-ului, scanarea boarding pass-ului. Mai mult, utilizatorul poate opta pentru informarea permanentă a sa de către Accent Travel & Event, fie cu referire la ofertele speciale personalizate pe profilul său de turist, fie cu informații utile despre destinația către care călătorește sau compania aeriană aleasă.

„În același timp, aplicația crează un profil de turist, permițându-ne nouă să putem intui mult mai bine preferințele turistului și, implicit, să-i oferim pachete, călătorii, cât mai aproape de cerințele sale”, spune Mădălin Măncilă, director de dezvoltare Accent Travel& Events și Traveo

Investiția totală a Accent Travel & Events pentru aplicația TravList s-a ridicat la 25.000 de euro, sumă care include achiziționarea licenței și dezvoltarea aplicației. Aplicația este disponibilă gratuit, atât in Google Play cât și în Apple Store.

Accent Travel & Events a fost lansată în 1999 și este una dintre cele mai mari agenții de turism din România. Din 2009, agenția a fost afiliată Egencia, parte a Expedia, cel mai mare grup de turism de lume, cu vânzări de peste patru miliarde de dolari la nivel global. Pentru anul 2014, Accent Travel & Events a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.