Traficul aerian pe aeroporturile din România – 29.12.2014 (Update)

0 316

Viscolul şi zăpada au pus stăpânire pe România. Zeci de judeţe sunt sub cod galben de ninsoare, câteva sub cod portocaliu, iar în zona Buzău – Brăila este cod roşu. Multe drumuri închise, iar pe altele se circulă în condiţii grele de iarnă.

Şi activitatea pe aeroporturile din ţară a fost îngreunată de viscolul ce s-a abătut asupra României. Pe majoritatea dintre acestea, activitatea se desfăşoară în condiţii grele de iarnă, cu ninsoare abundenă, vânt puternic şi rafale care transportă zăpada la sol.

Am centralizat informaţiile de la câteva aeroporturi din ţară, în jurul orei 11.00.

Traficul aerian pe aeroportul din Timişoara se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu întârzieri de până la 4 ore. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 15 centimetri. Se lucrează la deszăpezirea pistei şi căilor de rulare. Pentru mai multe informaţii despre starea zborurilor din Timişoara, accesaţi site-ul Aeroportului Internaţional Timişoara “Traian Vuia”.

Traficul aerian pe aeroportul din Cluj se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu mici întârzieri. Nu mai ninge, iar aterizarile şi decolările se fac în condiţii normale. Pentru mai multe informaţii despre starea zborurilor din Cluj, accesaţi site-ul Aeroportului Internaţional Cluj “Avram Iancu”.

Trafic_Aerian_Aeroport_Iasi_29.12.2014_1

Traficul aerian pe aeroportul din Iaşi se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu întârzieri de până la 3 ore. Se lucrează la deszăpezirea pistei şi căilor de rulare. Pentru mai multe informaţii despre starea zborurilor din Iaşi, accesaţi site-ul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Trafic_Aerian_Aeroport_Sibiu_29.12.2014

Traficul aerian pe aeroportul din Sibiu se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu mici întârzieri. Se lucrează la deszăpezirea pistei şi căilor de rulare. Vremea la Sibiu se prezintă astfel: ninsoare uşoară; ceaţă uşoară; cer complet acoperit de nori. Pentru mai multe informaţii despre starea zborurilor din Sibiu, accesaţi site-ul Aeroportului Internaţional Sibiu.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundenă, vânt puternic şi rafale care transportă zăpada la sol. Aflaţi mai multe informaţii despre traficul aerian pe aeroporturile din Bucureşti!

Încercăm să aflăm informaţii şi de la celelalte aeroporturi din România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.