blank

Traficul aerian este afectat pe două aeroporturi din Germania din cauza protestelor împotriva încălzirii globale!

0 412

Update: Traficul aerian a fost reluat pe cele două aeroporturi din Germania, dar în continuare vor fi zboruri anulate sau întârziate. Verificați starea zborurilor cu operatorii aerieni!

Știrea inițială: Protestele împotriva schimbărilor climatice, ce au loc la două aeroporturi germane, au dus la suspendarea zborurilor, în plin sezon aglomerat al vacanțelor de vară. Aeroportul din Hamburg a oprit tot traficul aerian.

Un purtător de cuvânt al poliției federale a declarat că operațiunile de zbor au fost suspendate pe aeroportul din Hamburg în jurul orei 6 dimineața (04:00 GMT), după ce nouă persoane neautorizate au intrat într-o zonă din apropierea aerodromului, opt dintre ele lipindu-se de sol.

„În prezent, poliția încearcă să îndepărteze acești indivizi”, a spus purtătorul de cuvânt. Aeroportul din Hamburg a anunțat că majoritatea zborurilor de dimineață au fost anulate sau întârziate în dimineața zilei de joi, în plin sezon estival și al vacanțelor. Nu este exclus ca în decursul zilei să asistăm și la alte zboruri anulate sau întârziate.

Traficul aerian pe aeroportul Dusseldorf din vestul Germaniei a fost parțial reluat după întreruperi și întârzieri din cauza a șapte persoane neautorizate care au pătruns în perimetrul aeroportului.

Protestatarii fac parte din Generația Letzte (Ultima generație), ai cărui membri s-au lipit frecvent de drumuri și pistele aeroporturilor din Germania într-un val de nesupunere civilă.

În opinie personală, aceste proteste sunt ilegale, de natură extremistă, menite să facă rău siguranței zborurilor și pun în pericol milioane de pasageri. Astfel oameni ar trebui sancționați exemplar!

Leave A Reply

Your email address will not be published.