Top 5 patinoare în aer liber din întreaga lume

0 524

Începe sezonul de iarnă, anotimpul pe care-l așteptăm cu toții pentru zăpadă, cadouri și pentru practicarea sporturilor specifice sezonului rece. Marile orașe deschid târgurile de crăciun, stațiunile deschise sunt pregătite să-și aștepte oaspeții, iar pârtiile de schi sunt amenajate pentru iubitorii sezonului alb.


Cele mai mari patinoare în aer liber

În timpul lunilor de iarnă, unele dintre cele mai atractive locuri din lume sunt transformate în patinoare. Pe lângă patinoarele artificiale, special amenajate, există foarte multe alte locuri naturale care devin patinoare.

Mai jos veți afla informații despre cele mai spectaculoase și mai atractive patinoare în aer liber din întreaga lume. Oferă o activitate grozavă de iarnă și posibilitatea de a te distra în aerul rece de iarnă.

Wollman Skating

Wollman Skating Rink este un patinoar în aer liber situat în partea de sud a Central Park, New York City. Este unul dintre cele mai pitorești patinoare din lume. Acesta a fost deschis în 1949 cu fonduri donate de Kate Wollman. Sezonul pentru patinaj se deschide în octombrie și ține până în aprilie, iar în sezonul de vară este transformat într parc de distracții, dar și pentru alte activități distractive.

Wiener Eistraum

Wiener Eistraum este un eveniment anual dedicat patinajului pe gheață, care este organizat de orașul Viena din Austria, chiar în fața primăriei. Din ianuarie și până în martie, piața primăriei se transformă într-un mare patinoar. Pe lângă inelul principal pe gheață, puteți patina și de-a lungul unui traseu lung de 415 de metri prin Rathauspark.

Patinoarul Rockefeller Center

Patinoarul Rockefeller Center este considerat ca fiind cel mai frumos patinoar în aer liber. Îl găsiți în New York, un loc unde veți găsi new-yorkezi și turiști care patinează sub privirile atente ale lui Prometeu.

Nathan Phillips Square

Situată în fața Primăriei, Nathan Phillips Square este o piață din centrul orașului Toronto, Canada. Pe timpul verii, piața este animată cu concerte și spectacole de dans. În lunile de iarnă, piscina reflectorizantă devine un patinoar. Patinajul pe gheață în timpul lunilor de iarnă se desfășoară de la mijlocul lunii noiembrie până la jumătatea lunii martie în fiecare an.

Somerset House

Sommerset House are cel mai frumos și original patinoar în aer liber din Londra, deschis în sezonul de iarnă. În timpul zilei, vizitatorii pot patina în decorul spectaculos al curții din secolul al XVIII-lea a Somerset House. Pe măsură ce se lasă întunericul, patinoarul iluminat torțele aprinse în jurul acestuia, dar și lumina reflectată din fațadele clasice ale clădirii.

Voi ce patinoare cunoașteți? Acestea fiind spuse, spor la patinat :)!

Leave A Reply

Your email address will not be published.