blank

Thomson Airways a intrat în posesia primului Boeing 787 Dreamliner din flotă (foto / video)

0 813

Pe 31 mai, Thomson Airways a intrat în posesia primului Boeing 787 Dreamliner din flotă şi a devenit primul transportator aerian din UK care se bucură de serviciile acestui tip de aeronavă. Avionul Boeing 787 Dreamliner Thomson a fost întâmpinat de mii de oameni pe aeroportul din Manchester, iar la bordul acestuia s-au aflat mai mulţi oficiali Boeing şi Thomson Airways. A fost livrat de la baza Paine Field, Everett, Washington.

787 Thomson

Aeronava Boeing 787 Thomson (G-TUIA) va transporta 291 de pasageri într-o configuraţie cu 47 de locuri la Premium Club (aşezare 2-3-2) şi 244 de locuri la Economy Club (aşezare 3-3-3).

Boeing 787 Dreamliner touches down in Manchester, 31 May 2013

Primul zbor comercial lung-curier este programat pentru 8 iulie, pe ruta Manchester – Orlando, Florida, urmând apoi să intre pe ruta Glasgow – Cancun, Mexic. Va opera zboruri şi de pe aeroportul London Gatwick. Spre toamnă, Thomson va opera zboruri cu 787 şi spre Phuket, Thailand.

Thomson Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene de tip charter din lume, operând zboruri din Marea Britanie și Irlanda către destinații din Europa, Africa, Asia și America de Nord. Şi-a început activitatea la data de 1 noiembrie 2008, ca urmare a fuziunii dintre Thomsonfly şi First Choice Airways. Are o flotă formată din 59 de aeronave şi operează zboruri spre 96 de destinaţii. Face parte din grupul TUI Travel, având sediul social în TUI Travel House, Crawley.

Leave A Reply

Your email address will not be published.