Thai Smile a inaugurat primul zbor pe ruta Bangkok-Macao (foto/video)

0 445

THAI Smile, companie low-cost sub patronatul Thai Airways International (THAI), şi-a început activitatea pe 7 iulie 2012. A inaugurat primul zbor, pe ruta Bangkok-Macao, în prezenţa domnului Ampon Kittiampon, preşedinte în consiliul de administraţie THAI.Zborul TG750 operat cu aeronava Airbus A320 THAI Smile a decolat de pe aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok cu destinaţia Macao. Durata zborului este de aproximativ 2 ore şi 45 de minute, iar distanţa zborului este de aproximativ 1600Km. Aeronava este configurată într-o clasă economică cu un total de 174 de locuri. Primele cinci rânduri fac parte din zona Smile Plus, oferind spaţiu mai mult pe locuri.

THAI Smile face parte din Star Alliance, ca membru partener şi oferă legături foarte bune în alianţă. Va opera curse spre Macao şi spre rute interne din Thailanda ca Chiang Rai, Khon Kaen, Surat Thani.

Pasagerii se pot bucura de servicii complete (meniu, băutiri şi bagaj incluse în preţ), chiar dacă operatorul este încadrat în zona de low-cost.

THAI Smile va primi încă 10 aeronave Airbus A320 şi va deschide următoarele rute până la finalul acestui an!

Leave A Reply

Your email address will not be published.