Taxa anuala de membru pentru Wizz Xclusive Club a scazut la 29,90 Euro

Taxa anuală de membru pentru Wizz Xclusive Club a fost redusă la 29,90 Euro

0 260
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air, una dintre cele mai mari linii de low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi că a scăzut taxa anuală de membru pentru Wizz Xclusive Club la doar 29,90 Euro.

Programul Wizz XClusive Club a fost lansat în 2011 şi a înregistrat deja peste 200.000 de membri. Aceştia au acces la tarife speciale, la fiecare rezervare făcută. Beneficiile acordate membrilor pot fi extinse şi familiei fără niciun cost adiţional. Wizz Air consideră o investiţie în creşterea beneficiilor Xclusive Club pentru grupuri mici şi familii care călătoresc împreună, având astfel acces la tarife Wizz Air şi mai scăzute.

Pentru a marca scăderea taxei anuale de membru pentru Wizz Xclusive Club la doar 29.99 de euro, Wizz Air a lansat o ofertă de reducere cu 20% pentru toate rezervările făcute mâine (vineri, 4 mai) de către membrii Wizz Xclusive Club.

“Wizz Air Xclusive Club este modul nostru de a arăta familiilor cum să treacă de recesiune şi să-şi rezerve vacanţele pe wizzair.com, economisind până la 10 euro pe zbor, pentru fiecare pasager. Wizz Air a scăzut taxa de membru la 29.90 euro iar membrii clubului pot rezerva zboruri cu tarife mai scăzute pentru ei şi pentru alţi 9 pasageri. În plus, pe lângă discount-urile oferite tot anul pentru membrii Wizz Xclusive Club, mâine (vineri, 4 mai) toţi membrii pot face rezervări pentru zborurile Wizz Air cu o reducere adiţională de 20%. Familiile care vor să depăşească recesiunea ar trebui să se înscrie astăzi în Wizz Xclusive Club”

, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.