TAROM va opera zboruri charter pe ruta București – Constanța

0 418

Din 18 iunie 2021 în fiecare weekend al sezonului estival, TAROM va opera zboruri charter din București – Constanța și retur în parteneriat cu Alezzi Yacht.

În fiecare vineri, o aeronavă Boeing 737-800 TAROM va decola de la București la ora 20:00 și va ateriza la Constanța în jurul orei 20:45. Returul va fi duminică, zborul de la Constanța fiind programat să decoleze la 19:00 și să aterizeze la București în jurul orei 19:40.

Zborurile sunt operate cu aeronava TAROM, BOEING 737-800, număr zbor 𝐑𝐎𝐓𝟑𝟒𝟓𝟑 / 𝐑𝐎𝐓𝟑𝟒𝟓𝟒, având o capacitate maximă de 189 de pasageri.

Tariful unui bilet este de 200EURO, zboruri dus-întors, și sunt incluse următoarele: taxele de aeroport; bagaj de mână (10 kg); bagaj de cală (32 kg); fast check-in la aeroport; atmosferă de petrecere la bordul aeronavei, cu sortimente variate de băuturi (dus-întors); 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 “𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢𝐥 𝐊𝐨𝐠𝐚̆𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞𝐚𝐧𝐮” 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚 – 𝐌𝐚𝐦𝐚𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫; acces pe Alezzi Yacht (pentru seara de sâmbătă).

TAROM va opera zboruri charter pe ruta București - Constanța
TAROM va opera zboruri charter pe ruta București – Constanța

Purtarea măștii de protecție pe durata zborului este obligatorie.𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆𝐫𝐢: 𝟎𝟕𝟐𝟒.𝟑𝟓𝟒.𝟎𝟏𝟕 | 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭@𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬-𝐭𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥.𝐜𝐨𝐦Proiectul este realizat printr-un parteneriat, la cererea Alezzi Yacht, cu sprijinul TAROM, A Listers Travel, Parmafood Group Distribution și Kiss FM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.