TAROM va continua să zboare pe ruta București – Tel Aviv

0 196

În contextul actual din Israel, vă informăm faptul că TAROM va continua să opereze zborurile spre/dinspre 𝗧𝗲𝗹 𝗔𝘃𝗶𝘃, conform programului (ROT153/ROT154 OTP-TLV 19:55-22:30 și TLV-OTP 23:30-02:15).

Întrucât pot apărea noi informații, recomandăm pasagerilor ce urmează să călătorească spre/dinspre această destinație să consulte www.tarom.ro pentru a fi la curent cu eventualele modificări ce pot apărea.

Mai mult, compania TAROM va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv. În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, TAROM va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM.

TAROM este în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

Vă reamintim că, noaptea trecută, Israel a fost ținta a sute de rachete trase din Fâșia Gaza. Din cauza numărului mare de rachete, ce aveau ca țintă Tel Aviv, autoritățile au suspendat operațiunile la Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. În prezent, aeroportul este deschis traficului aerian de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.