blank

TAROM şi CFM au sărbătorit efectuarea unui milion de ore de zbor cu motoare CFM56 (video)

0 713

În cadrul unei ceremonii speciale desfăşurate la Bucureşti, CFM International şi Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României TAROM au sărbătorit efectuarea unui milion de ore de zbor și a unei jumătăţi de milion de cicluri de zbor realizate de flota companiei aeriene cu motoare CFM56.

TAROM este client al CFM de 20 de ani şi în prezent operează o flotă de 13 aeronave cu motoare CFM56, inclusiv aeronavele de tip Airbus A318 şi Boeing 737 Classic şi Next-Generation.

Airbus A318 Tarom
Airbus A318 Tarom

„Aceasta este o ocazie imensă şi un moment foarte emoţionant pentru cei care lucrează în cadrul acestui parteneriat. Suntem onoraţi de faptul că echipa CFM a decis să sărbătorească împreună cu noi efectuarea a unui milion de ore de zbor şi a unei jumătăţi de milion de cicluri de zbor de către flota TAROM, cu motoare CFM56 precum şi 20 de ani de parteneriat”

a declarat Christian Heinzmann, Director executiv – Accountable Manager.

Motoarele CFM56 sunt fabricate de CFM International, o societate pe acţiuni deţinută 50/50 de Snecma (Safran) şi GE. CFM, liderul mondial în domeniul furnizării de motoare pentru aeronave comerciale, a livrat până în prezent peste 25.000 de motoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.