fbpx TAROM si CFM au sarbatorit efectuarea unui milion de ore de zbor cu motoare CFM56

TAROM şi CFM au sărbătorit efectuarea unui milion de ore de zbor cu motoare CFM56 (video)

0 269
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În cadrul unei ceremonii speciale desfăşurate la Bucureşti, CFM International şi Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României TAROM au sărbătorit efectuarea unui milion de ore de zbor și a unei jumătăţi de milion de cicluri de zbor realizate de flota companiei aeriene cu motoare CFM56.

TAROM este client al CFM de 20 de ani şi în prezent operează o flotă de 13 aeronave cu motoare CFM56, inclusiv aeronavele de tip Airbus A318 şi Boeing 737 Classic şi Next-Generation.

Airbus A318 Tarom
Airbus A318 Tarom

“Aceasta este o ocazie imensă şi un moment foarte emoţionant pentru cei care lucrează în cadrul acestui parteneriat. Suntem onoraţi de faptul că echipa CFM a decis să sărbătorească împreună cu noi efectuarea a unui milion de ore de zbor şi a unei jumătăţi de milion de cicluri de zbor de către flota TAROM, cu motoare CFM56 precum şi 20 de ani de parteneriat”

a declarat Christian Heinzmann, Director executiv – Accountable Manager.

Motoarele CFM56 sunt fabricate de CFM International, o societate pe acţiuni deţinută 50/50 de Snecma (Safran) şi GE. CFM, liderul mondial în domeniul furnizării de motoare pentru aeronave comerciale, a livrat până în prezent peste 25.000 de motoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.