TAROM a sărbătorit 62 de ani de zboruri!

0 827

Ieri, pe 18 septembrie 2016, TAROM a împlinit 62 de ani de zboruri, 62 de ani de existență. Și povestea continuă! Noi sperăm să continue cât mai mult! Suntem alături de transportatorul aerian național, dar nu dintr-un patriotism stingher, ci din respect pentru oamenii cu adevărat devotați companiei. Și pentru că piața din România are nevoie de un mediu concurențial.

yr-bgg-boeing-737-tarom

TAROM a sărbătorit 62 de ani

TAROM este şi va rămâne un deschizător de drumuri. A fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, înfiinţată în 1920 sub denumirea de CFRNA (Compagnie franco-roumaine de navigation aérienne) şi prima companie aeriană cu operare trans-continentală. Tot TAROM a fost prima companie aeriană care, în premieră mondială, a făcut ocolul Pământului în 80 de ore de zbor. Iar istoria recentă ne relatează faptul că TAROM a fost prima companie din afara Turciei care a aterizat pe Aeroportul Ataturk, după evenimentele nefericite din 15 iulie 2016.

ATR-42-TAROM

În cei 62 de ani de existenţă, TAROM a fost martorul implicat al unei istorii începute de pionierii români ai aviaţiei civile mondiale şi continuată de oamenii cu pasiune pentru zbor.

“Compania TAROM a oferit dintotdeauna oportunităţi de călătorie chiar şi în situatii excepţionale, fară însă a face rabat de la cele mai importante principii dupa care se ghidează: siguranţa si confortul. Acest lucru demonstrează respectul faţă de pasageri si dorinţa de a le fi alături de fiecare dată când este nevoie. De aceea, TAROM rămâne una dintre cele mai importante marci româneşti, un simbol al României, o companie aeriană cu tradiţie recunoscută în intreaga lume. La aniversarea a 62 de ani, ne dorim ca TAROM să continue sa fie la înălţime, din toate punctele de vedere, astfel ca obiectivul nostru principal rămâne imbunătăţirea permanentă a serviciilor oferite.”, a declarat Directorul General, Dan Plaveti.

Trebuie să recunoaștem că TAROM a fost și este una dintre cele mai bune companii aeriene din sud-estul Europei. Este o companie respectată în lume prin prisma piloților și însoțitorilor de bord devotați meseriei, dar și prin prisma întregului colectiv TAROM.

TAROM Airbus A310

Însă prezentul nu mai e plin de glorie. Și TAROM trebuie să se trezească la realitate, să se reformeze și să-și consolideze prezența pe piață prin noi strategii operaționale. Nu trebuie să uităm anii de glorie, dar nici să trăim în inerția trecutului.

TAROM

Airbus_A318_YR_ASB_TAROM

TAROM 60 de ani

ATR 42 TAROM

TAROM, îți urăm zboruri line și ani de glorie!

Dacă ați zburat cu TAROM, vă invităm să lăsați un comentariu cu experiențele trăite în avioanele TAROM!

Leave A Reply

Your email address will not be published.