TAROM revine cu o nouă ofertă specială: tarife de la 120 euro pentru zborurile internaționale!

0 152

Fă-ți vara sanie și iarna… rezervă bilete de avion la un preț avantajos, pentru luna lui Cuptor! La finalul lunii februarie, TAROM revine cu o nouă ofertă specială, „Vara sanie și iarna car” dedicată pasionaților de călătorii care și-au propus să planifice din timp vacanța perfectă.

Belgrad, Budapesta, Chișinău, Londra, Praga, Sofia și Tel Aviv sunt destinațiile spre care poți zbura în luna iulie cu reduceri la achiziția de bilete în perioada 26-28 februarie.

TAROM lansează o nouă campanie specială la finalul lunii februarie, „Vara sanie și iarna car” și oferă bilete la prețuri reduse călătorilor care își planifică din timp vacanțele pentru sezonul estival.

Un cunoscut proverb românesc ne îndeamnă să ne facem vara sanie și iarna car. Altfel spus, să ne pregătim din timp pentru ceea ce ne dorim să se întâmple, iar la final, să ne bucurăm de rezultatele obținute cu pregătirea înțeleaptă.

Fie că vorbim de planificarea amănunțită a unui eveniment important, o vacanță mult așteptată sau o surpriză făcută persoanei dragi, buna organizare aduce beneficii din multe puncte de vedere.

Oferta e valabilă în perioada 26-28 februarie 2024

În linie cu morala proverbului, TAROM a pregătit pentru perioada 26-28 Februarie 2024, prețuri special reduse la achiziția biletelor de avion, pentru călătorii programate în luna iulie. Pentru cei care și-au propus o să se bucure din plin de luna lui Cuptor, o favorită a concediilor, de altfel, actuala ofertă vine cu oportunități de călătorie pentru toate gusturile.

Belgrad, Budapesta, Chișinău și Sofia se transformă pe toată durata verii în adevărate centre de explorare urbană. Gastronomia, obiectivele turistice fascinante și atmosfera vibrantă a străzilor fac din cele 4 capitale vecine destinații ideale pentru o vacanță de vară, de care să te bucuri la un preț avantajos, începând cu achiziția biletelor de avion și până la activitățile de care alegi să te bucuri în timpul sejurului.

Călătoriile cu TAROM ne poartă și spre parfumul de metropolă cosmopolită din Londra, Praga și Tel Aviv, destinații aflate pe lista must-see a multor iubitori de călătorii. Cu siguranță nicio altă luna nu colorează marile orașe ca luna iulie, astfel că pasionații au acum ocazia să mai adauge câteva amintiri în plus în bagaj, beneficiind de reduceri către astfel de destinații încă din luna februarie.

Tarifele promoționale TAROM

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

  • TARIF DE LA 120 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Belgrad, Budapesta, Chișinău, Praga și Sofia;
  • TARIF DE LA 135 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Tel Aviv;
  • TARIF DE LA 150 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Londra.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de Compania TAROM în perioada 1 Iulie 2024 – 31 Iulie 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.