TAROM poate fi privatizată în totalitate?

0 105

O declaraţie a noului ministru propus la Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, face vâlvă în presa din România. Acesta crede că ar trebui să vândă în totalitate compania de transport aerian deţinută de stat – TAROM!

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Potrivit Memorandumului de înţelegere încheiat între Guvernul României şi Fondul Monetar Internaţional la vizita din perioada 25 ianuarie – 6 februarie, CFR Marfă va finaliza procesul de privatizare până în octombrie, iar TAROM va ieşi pe bursă în luna aceasta, urmând ca privatizarea să se încheie în iunie 2012.

Din punctul meu de vedere, ideea e bună. Nu sunt un naţionalist, dar mi-ar plăcea ca TAROM să rămână o companie aeriană operativă. Este mai greu să lucrezi cu statul în această perioadă de criză, iar orice investiţie trebuie bine aergumentată la buget. Tind să cred că un investitor din domeniu ar putea face din TAROM o companie profitabilă.

AirHelp get compensation

În UE doar Finlanda şi Portugalia au participaţii semnificative la companiile aeriene de stat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »