TAROM oferă copiilor bilete de avion cu tarif 0 (zero)

0 244

TAROM lansează o promoţie dedicată copiilor. Copiii sub 12 ani care călătoresc însoţiţi de minim un adult, pe orice destinaţie externă cu plecare din România, operată de TAROM, vor beneficia de bilete cu tarif 0(zero) (oferta se supune unor termeni şi condiţii; nu se cumulează cu alte oferte). Data de începere a călătoriei trebuie să fie cuprinsă în intervalul 1-9 noiembrie 2014.

În luna octombrie, TAROM va percepe doar taxele pentru primul copil care călătoreşte însoţit de un adult (adult plătitor de tarif disponibil în sistem la momentul efectuării rezervării/emiterii, exceptând tarifele promoţionale în clasa de rezervare E şi S). Începând cu cel de al-doilea copil se vor aplica reducerile conform condiţiilor tarifare corespunzătoare biletului adultului.

Oferta este disponibilă la vânzare până la data de 31 octombrie 2014, doar prin agenţiile proprii TAROM şi prin agentiile de turism acreditate, din România.

“Vacanţa de toamnă a micuţilor este un bun prilej de a călători împreună către destinaţiile pe care doriti să le vizitaţi. De aceea, ne-am gândit să vă oferim un pachet convenabil pentru toată familia, în care, unul din copii, care călătoreşte cu un adult, va beneficia de tarif 0 (zero) pentru bilet. Vă reamintim că restul serviciilor TAROM sunt gratuite incluzând transportul bagajelor, în limita cunoscută (Economy -1 bagaj de cală de până la 23 kg + 1 bagaj de mână de până la 10 kg, Business -3 bagaje de cală de până la 23 kg/fiecare + 1 bagaj de mână de până la 10 kg. Membrilor Frequent Flyer SkyTeam: Elite Plus/Elite li se vor adăuga încă o piesă de bagaj)”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

TAROM oferă GRATUIT transportul unei piese de bagaj de 30 kg, în clasa Economy şi a trei piese de bagaj de 30 kg în clasa Business pentru călătoriile efectuate pâna în data de 28 martie 2015 ( data ultimului retur) între Bucureşti si Amman/ Beirut / Dubai.

Pentru persoanele care utilizează Check-in Online, Check-in pe mobil sau aparatele de Self Check-in din aeroporturi şi care călătoresc pe cursele operate de TAROM, compania acordă 2 kg în plus la bagajul de cală (25 kg în loc de 23kg).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.