TAROM anunţă măsuri de reducere a costurilor

0 115

Compania TAROM a demarat acţiunea de renegociere a contractului de servicii de catering încheiat cu Alpha Rocas în sensul reducerii costurilor produselor şi serviciilor acestei companii. Valoarea economiilor rezultate prin renegociere se ridică la suma estimativă de 660 000 Euro/an.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

În urma negocierilor dintre TAROM şi GlobeGround România, s-a obţinut o reducere estimativă a costurilor pentru serviciile handling pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” de 1.000.000 USD anual. În paralel, TAROM şi Globe Ground vor mai finaliza până la sfarşitul anului şi alte proiecte comune ce au în vedere extindrea portofoliului de clienţi pe baza de operare din Aeroportul Internaţional “Henri Condă”, precum şi programe de eficientizare a operaţiunilor comune şi reducere a costurilor de operare a serviciilor la sol.

Pe de alta parte, compania TAROM a redus costurile în anul 2011, în comparaţie cu anul 2010, cu un nivel de 25 milioane euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »