blank

TAROM anunță întârzieri pe toate zborurile din cauza Sistemul global SITA (Departure Control System)

Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial. Din cauza aceasta, TAROM înregistrează întârzieri pe toate zborurile.

0 614

UPDATE Informare TAROM: SITA a repus în funcţiune sistemul DCS (Departure Control System) după 4 ore de nefuncţionare. Compania TAROM anunţă remedierea problemei în sistemul de control al plecărilor. Operaţiunile de procesare a pasagerilor au fost reluate.

Din cauzele nefuncţionării sistemului gestionat de SITA, calculele iniţiale ale TAROM raportează întârzieri ale curselor între 1 oră şi 2 ore şi 30 de minute, depinzând de numărul de pasageri care trebuie să fie procesaţi.

Echipa TAROM depune toate eforturile necesare pentru procesarea cu maximă celeritate a tuturor pasagerilor. În acelaşi timp echipele TAROM sunt disponibile pentru a oferi suport la sol pasagerilor.

Știrea inițială: Compania TAROM anunță întârzieri pe toate cursele din cauza indisponibilității sistemului (DCS) SITA, la nivel global. Operațiunile de Check-In și Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncțional.

Compania TAROM le oferă pasagerilor, care se află în aceste momente în tranzit, asistență la sol în conformitate cu normele internaționale.

Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil

Până la repunerea în funcțiune a sistemului global SITA, orice compania aeriană, care operează în acest sistem, nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora.

Revenim cu informații imediat ce le vom primi de la sediul central SITA din Atlanta SUA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.