TAROM a fost desemnată „Linia Aeriana a Anului 2014”, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă

0 241

În perioada 22-23 mai 2014, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România. Specialişti din domeniu, reprezentanţi din partea autorităţilor locale şi manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaţionale prezente pe piaţa românească au fost prezenţi la eveniment pentru a identifica noi oportunităti de business şi a afla care sunt cele mai importante schimbări din industria hotelieră, a ospitalitătii şi a turismului din România. Evenimentul şi-a propus să premieze proiectele care au marcat industria turismului din România. În cadrul evenimentului au fost desemnaţi câştigătorii celor cinci categorii anunţate în competiţie: turism, restaurante, hoteluri, agrement şi recunoaştere pentru experienţa şi excelenţa.

La categoria “Linia aeriana a anului”, compania TAROM a fost declarată câştigătoare dintre cele 9 companii aeriene finaliste.

„Doresc să mulţumesc în numele companiei TAROM atât organizatorilor cât şi juriului pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Compania TAROM nu a arătat încă ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenţi în piaţă şi ne vom orienta şi mai mult către client, oferindu-i cele mai bune servicii”, a declarat domnul Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivităţii de premiere.

Câştigătorii au fost desemnaţi în urma  procesului de votare ce s-a desfăşurat online în perioada 23 aprilie – 14 mai 2014. Ulterior nominalizaţii au fost jurizaţi de o comisie formată din 18  experţi de top din principalele segmente ale industriei hoteliere  de turism şi ospitalitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.