Târgul ”Aeroportul Floriilor” la Aeroportul Otopeni, București

Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Muzeul Satului, organizează luni, 2 aprilie 2018, începând cu ora 11.00, târgul tradițional de Paște, în Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

0 28

La târgul ”Aeroportul Floriilor”, care se va desfășura în noul terminal Plecări al aeroportului, pasagerii vor putea admira măiestria meşterilor populari.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Aceștia vor face demonstraţii de olărit, țesut, încondeiere de ouă, pictură de icoane pe sticlă și pe lemn, sculptură în lemn, împletituri textile, confecționare opinci.

Târgul ”Aeroportul Floriilor”

AirHelp get compensation

De asemenea, pasagerii din aeroport vor putea asculta muzică populară românească, interpretată de ansamblul ”Valea Prahovei”, și vor putea degusta produse tradiționale specifice Sărbătorilor Pascale: cozonac, pască, dar și fructe românești.

Reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București vor oferi pasagerilor daruri de Paște constând în obiecte folclorice tradiționale: clopuri și mărgele maramureșene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »